Reserveer direct

Verreiker Manitou 2550 met GMT035 velkop

Manitou 2550 met GMT035 velkop
Manitou 2550 met GMT035 velkop

De GMT035 Velkop van T2R

De velkop is een aanbouwdeel voor onze Manitou 2550  roterende verreiker. Met deze velkop is het mogelijk om een boom zorgvuldig te ontmantelen. Met zijn 25 meter mastlengte is deze combinatie ideaal voor het zagen en snoeien op hoogte en op plekken die moeilijk bereikbaar zijn zoals boven woningen, schuurtjes, maar ook over een schutting of tussenliggende sloot. 
 

Met deze combinatie is uw zaagklus in een handomdraai uitgevoerd.  

Twijfelt u of uw klus door ons uitgevoerd kan worden? neem gerust eens contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder of voorzien u van advies op locatie.

 

 • Hefvermogen

  2 ton

 • Maximale reikwijdte horizontaal

  20 meter

 • Maximale hoogte verticaal

  25 meter

 • Per uur

  € 137,50

Hijstabel bekijken

Selecteer extra optie

Bent u op zoek naar deskundige hulp bij het onderhoud van uw bomen? Bij T2R staan we voor u klaar met ervaren boomverzorgers en boomkappers om aan al uw behoeften te voldoen. Onze diensten omvatten: Boomverzorging: Onze gespecialiseerde boomverzorgers zijn bedreven in het snoeien, trimmen en algemeen onderhouden van bomen om hun gezondheid en esthetiek te bevorderen. Boomkap en -verwijdering: Als u een boom moet laten kappen of verwijderen, bieden wij professionele boomkapdiensten, inclusief veilige verwijdering en verantwoorde afvoer van materialen. Ook voor lastige plekken of situatie’s zoals dicht op het huis of op een schuur kunt u gerust contact met ons opnemen. Of u nu een lokale boomkapper, boomverwijderingsservice of boomverzorger nodig heeft, T2R in Vriezenveen is de partij om te bellen of te mailen, u kunt ook een aanvraag doen via het formulier op deze pagina. Boomchirurg nodig in de omgeving van Twenterand, wij kunnen u helpen. Ook kappen wij bomen in Almelo, Hengelo, Enschede en de rest van Twente. Of komt u uit Hardenberg en heeft u een Boomverzorger nodig dan staat T2R graag voor u klaar. Kies voor kwaliteit, bel T2R voor al uw boomverzorgingsbehoeften. Neem contact met ons op voor een professionele en betrouwbare service!