Reserveer direct

Afvalbrengpunt

Welkom bij ons duurzame afvalbrengpunt, gelegen op een gunstige locatie bij Zonnekracht 24 in Vriezenveen. Bij ons kun je op een milieuvriendelijke manier van je afval afkomen, en dat is nog maar het begin van ons verhaal.

Onze locatie is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het terrein is ruim en toegankelijk, zodat auto's en aanhangers moeiteloos kunnen manoeuvreren. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, dus we hebben gezorgd voor een soepele doorstroom, zodat je snel en efficiënt kunt lossen.

Dus, of je nu thuis aan het opruimen bent, bezig bent met een verbouwingsproject, of gewoon verantwoordelijkheid neemt voor je afval, onze locatie bij Zonnekracht 24 in Vriezenveen staat voor je klaar. Samen zorgen we voor een schonere toekomst, één gemakkelijke aflevering tegelijk.

Klik hier voor onze acceptatievoorwaarden (ook voor asbest).

Alle prijzen zijn excluxief BTW.


Afval storten in Vriezenveen, Westerhaar, Almelo Wierden of Vroomshoop. T2R staat voor u klaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 4. Kom gerust langs of bekijk de mogelijkheden die wij bieden aan de Zonnekracht in Vriezenveen via onze website.