Reserveer direct

Verkoop

Welkom bij T2R - Uw Partner voor Menggranulaat en Puin Recycling in Vriezenveen!

Menggranulaat verkoop
Ons menggranulaat wordt niet alleen in de regio Twente, maar door heel Nederland ingezet. Daarnaast bieden wij ter inzet een mobiele puinbreker aan (voor meer info klik hier) met een BRL2506 certificering. Hierdoor kunnen wij niet alleen op locatie voor u breken, maar is het menggranulaat ook direct door te verkopen. 

Service die Vertrouwen Wekt
Bij T2R begrijpen we dat de behoeften van elke klant uniek zijn. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook persoonlijke service die uw projecten naar een hoger niveau tilt. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste materialen en het plannen van uw projecten, zodat u met vertrouwen kunt bouwen. Of het Menggranulaat inkoop betreft of groen compost, vul zand, zwarte grond of zand, wij hebben het voor u op voorraad. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen per kilo excl. btw. Heeft u grotere hoeveelheden nodig neem dan gerust contact met ons op voor de beste prijs.

Wij zijn er trots op om Twente en oost Overijssel te voorzien van de beste menggranulaat en puin recyclingdiensten. Of u nu werkt aan een groot infrastructureel project of een kleinere opdracht, T2R is uw partner voor succes. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst.