Reserveer direct

Over ons

SNEL SCHAKELEN, BREED DIENSTENPAKKET, INTEGRALE AANPAK

T2R B.V. is dé partner en dienstverlenende specialist in verticaal transport, groenonderhoud, transport, puinrecycling & sloopwerken. Wij ondersteunen en nemen uw projecten volledig uit handen en verhuren bemande roterende verreikers & multi-cranes, graafmachines, puinbrekers, transportmiddelen en containers. Onze medewerkers en machines zijn volledig gecertificeerd. Ons bedrijf is gevestigd in Vriezenveen, van waaruit wij een groot deel van Nederland snel en efficiënt kunnen bedienen. Door onze platte organisatiestructuur kunnen wij u snel en zorgvuldig adviseren in het maken van slimme keuzes. Daarbij staat het ontzorgen van klanten centraal. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u de medewerkers van T2R B.V. kent. Voor direct en persoonlijk contact kunt u contact opnemen met ons team.

Welkom bij T2R: Onze Nieuwe Thuisbasis in het Voorjaar van 2024!

Bij T2R zijn we verheugd om aan te kondigen dat we in het voorjaar van 2024 onze gloednieuwe thuisbasis zullen openen. Deze spannende ontwikkeling is het resultaat van toewijding, groei en de voortdurende steun van onze gewaardeerde klanten.

Ons nieuwe pand zal niet alleen een blijk zijn van onze voortdurende groei, maar het zal ook de ultieme bestemming worden voor al jouw bouw- en logistieke behoeften. We hebben met zorg en precisie aan dit project gewerkt, met als doel een ultramoderne faciliteit te creëren die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en klantenservice.

Wat kun je verwachten van onze nieuwe thuisbasis?

Uitgebreide Diensten: Onze nieuwe faciliteit zal een hub worden voor al onze diensten, waaronder puin verwerking, verreiker verhuur, container verhuur, transport, afvalbrengpunt, en nog veel meer. Alles onder één dak, voor jouw gemak.

Milieuvriendelijk Ontwerp: We zijn vastbesloten om een positieve impact op het milieu te hebben. Ons nieuwe pand is ontworpen met milieuvriendelijke elementen en zal voldoen aan de nieuwste normen voor duurzaam bouwen.

Toegewijd Team: Ons team staat klaar om je te helpen met al jouw projecten. We hebben de expertise en ervaring om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze nieuwe thuisbasis in het voorjaar van 2024. Tot die tijd blijven we je dezelfde hoogwaardige service bieden die je van T2R gewend bent.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates over de opening en speciale evenementen. Bedankt voor je voortdurende steun en vertrouwen in T2R. Samen gaan we een spannende toekomst tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Het team van T2R