Reserveer direct

(Puin) Recycling

Puin recycling in Overijssel

T2R is de partner voor het recyclen en dus breken van Puin. Door onze certificeringen en werkwijze kunnen wij u ontzorgen met de sloopwerkzaamheden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te breken op locatie. Hierdoor is de verwerking van Menggranulaat optimaal en kan dit direct vanaf de sloop locatie ingezet worden of verkocht. 

Op onze locatie in Vriezenveen kunt u terecht met uw gebroken puin en beton producten. Bij grote hoeveelheden kunnen we tegen zeer scherpe tarieven uw puin innemen. Met onze modern manier van innemen is het zelfs voor vaste klanten mogelijk om buiten openingstijden te storten, dit maakt uw project wel zo makkelijk. 

De mobiele breekinstallatie is zeer flexibel inzetbaar en voldoet aan de eisen voor geluidsnormering en stofbestrijding. De ervaren operator die tevens de graafmachine bedient zorgt ervoor dat de mobiele breker en het breekproces optimaal verlopen. Door de mobiliteit van onze puin breekinstallatie kunnen wij u ook op locatie voorzien en assisteren bij middelgrote tot grote sloopprojecten.

Wilt u meer weten, kom in contact door hier te klikken of vul onderstaande antwoordformulier in.

T2R - Uw Partner in Efficiënte Puinbrekerdiensten Bent u van plan een pand te slopen en zoekt u een betrouwbare partner voor het verwerken van sloopafval? Bij [Jullie Bedrijfsnaam] begrijpen we de complexiteit van sloopprojecten en bieden we gespecialiseerde puinbrekerdiensten, zelfs op locatie. 1. Onsite Puinbreker: Wij bieden de mogelijkheid om onze geavanceerde puinbreker rechtstreeks naar uw slooplocatie te brengen. Dit maximaliseert niet alleen de efficiëntie van het sloopproces, maar vermindert ook transportkosten en minimaliseert de ecologische impact. 2. Milieuvriendelijke Aanpak: Bij T2R streven we naar duurzaamheid. Onze puinbreker is ontworpen om herbruikbare materialen zoals beton, bakstenen en meer te recyclen, waardoor uw project niet alleen kosteneffectief is, maar ook milieuvriendelijk. 3. Expertise in Regelgeving: We begrijpen de complexiteit van milieuvoorschriften en zorgen ervoor dat al onze sloopactiviteiten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. U kunt erop vertrouwen dat uw sloopproject in veilige handen is. 4. Kosten-efficiënte Oplossingen: Bij T2R streven we naar transparante en kostenefficiënte oplossingen. Onze deskundige teams stellen gedetailleerde kostenramingen op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Ontdek de Voordelen van Samenwerken met T2R Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van onze puinbrekerdiensten te bespreken. Bij T2R zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan uw specifieke sloopbehoeften.