Reserveer direct

Diensten

Verreiker verhuur in Twente

Bij T2R bieden we hoogwaardige verreiker verhuurdiensten aan. Onze verreikers zijn perfect voor projecten waarbij je toegang tot moeilijk bereikbare plekken nodig hebt. Met ervaren personeel en goed onderhouden apparatuur, kunnen we je helpen bij het tillen en verplaatsen van zware lasten bij jouw bouw- of logistieke project.

Meer

Container Verhuur Twente en Twenterand

Geen klus is te gek met de afval containers van T2R. We brengen en halen de containers. Je kan de gewenste container voor het gewenste afval snel aanvragen bij ons op de site, vanzelfsprekend mag je ons ook bellen en we nemen het samen door. 

Meer

Puin Recycling Oost Nederland

Bij T2R zijn we toegewijd aan duurzaamheid. We recyclen puinmaterialen om hergebruik te bevorderen en afval te verminderen. Onze recyclingprocessen voldoen aan alle milieuvoorschriften en dragen bij aan een groenere toekomst. Door onze eigen mobiele puinbreker kunnen we ook voor u op locatie puinbreken. 

Daarnaast hebben wij de certificering BRL2506 welke er voor zorgt dat u het gebroken puin ook direct mag doorverkopen.

Meer

Sloop en grondwerken

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan apparatuur om u te ondersteunen bij alle grond en sloopwerkzaamheden, vanzelfsprekend kunnen wij u ook ontzorgen en de gehele klus voor u organiseren. Ons personeel is ervaren en gediplomeerd en helpt u graag bij elke klus. Graag komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en een offerte uit te brengen, maar u kunt via de pagina slopen en grondwerken ook een prijsindicatie krijgen. 

Meer

T2R heeft een uitgebreid scala aan diensten en producten. U bent op zoek naar de inzet van een verreiker, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze multifunctionele locatie in Vriezenveen kunnen wij ook uw afval innemen en hebben wij altijd menggranulaat op voorraad. Naast de verhuur van Verreikers beschikken wij ook over een assortiment vrachtwagens die geschikt zijn voor transport van grote objecten en inzetbaar zijn bij sloop en grondwerken.