Reserveer direct

Manitou 3D werkbak huren

Manitou 3D werkbak huren

Manitou 3D werkbak nu verkrijgbaar bij Time2Rent in Vriezenveen!

Manitou 3D werkbak huren afbeelding

Vriezenveen, 17 mei 2024 – Met trots kondigen wij aan dat we de toevoeging van de Manitou 3D werkbak ons assortiment hebben opgenomen voor als toepassing op onze verreikers. Deze innovatieve werkbak biedt een enorme flexibiliteit en precisie, waardoor hij perfect is voor een breed scala aan klussen.

De Manitou 3D werkbak is uitgerust met een uniek roterend en pendelend systeem, waarmee de bak 360 graden kan draaien en 70 graden kan kantelen. Hierdoor kunnen gebruikers veilig en efficiënt werken op moeilijk bereikbare locaties. De werkbak heeft een capaciteit van 200 kg en biedt plaats aan twee personen.

"We zijn verheugd om de Manitou 3D werkbak aan onze klanten te kunnen aanbieden", aldus André Kamphuis, verantwoordelijk voor de inzet van verreikers bij Time2Rent. "Deze werkbak is een waardevolle toevoeging aan ons assortiment en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten de veelzijdigheid en het gebruiksgemak zullen waarderen."

De Manitou 3D werkbak is nu beschikbaar voor inzet bij T2R in Vriezenveen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.

Over T2R

T2R ook wel bekend als Time2Rent, is de specialist in de regio Oost Nederland als het gaat om de inzet van verreikers. Voor elk project zetten wij hoogwaardige machines en gereedschappen in met bijbehorende certificaten. Naast onze apparatuur vinden wij het belangrijk om gecertificeerde machinisten mee te sturen op elke klus. Zo weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken en dat het werk naar tevredenheid wordt gedaan.  

Wist u dat?

Wij onze verreikers inzetten bij zowel particulieren als bedrijven, daarnaast staan we graag voor u klaar om advies te geven over de beste keuze voor uw project.

Contact:

Time2Rent zit aan de Zonnekracht 24 in Vriezenveen, neem contact met ons op via 0546 603422 of mail naar info@t2r.nl

Meer informatie over onze verreikers en de bijbehorende mogelijkheden vindt u op de verreiker pagina, klik hier om direct doorverwezen te worden.

Meer informatie over onze combinatie verreiker met 3D werkbak klik dan hier.

Extra informatie:

  • De Manitou 3D werkbak is een populaire keuze voor de bouw-, utiliteits- en evenementenindustrie.
  • De 3D werkbak van T2R wordt veel gebruikt voor onderhoudsklussen.
  • De werkbak is ook verkrijgbaar met diverse opties, zoals een verwarmingsunit en een stroomvoorziening.
  • Time2Rent biedt aantrekkelijke tarieven voor de verhuur van de Manitou 3D werkbak.